Download/Unduh Lagu-lagu Sunda

Mangga diunduh lagu-lagu Sunda di handap ieu:
1. Lagu Sunda Campuran
2. Lagu-lagu kang Darso
3. Lagu-lagu kang Doel Sumbang
4. Kacapi Suling, Degung

Wilujeng ngunduh lagu-lagu Sunda

10 Tanggapan to “Download/Unduh Lagu-lagu Sunda”

  1. eva Says:

    Akang…. hatur nuhun, kau tau yg kumau!! hehehe…..

  2. arief Says:

    ngiring nyedot…kang..

  3. awan sundiawan Says:

    @Eva: sami2, hatur nuhun ari katampi mah, hehehe
    @Arief: mangga sing jongjon we nya, hehehe

  4. selly Says:

    ngiring download kang…

  5. awan sundiawan Says:

    @Selly: mangga sing jongjon ngunder laguna, hehehe

  6. azoe Says:

    kang,hoyong rikwes lagu ngejo tiasa.

  7. Rizki Putra Says:

    Lagu POP sunda ter-baru 2014….. http://goo.gl/51Ji9Q

  8. ari taufiq Says:

    kang, aya teu lagu na nining meida?

  9. Endin Jamaludin Says:

    Waduh, abdi oge hoyong pisan lagu-lagu sunda, namung ayeuna mah tos teu aya file na ning pak .. di 4shared na ?!
    Tapi teu sawios, upami aya mah anu musik na ngangge angklung .. kacida pikaresepeunnana.
    Diantos pisan !!
    Hatur nuhun sateuacanna.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: