Penguman Guru yang Lulus Sertifikasi 2008

Selamat kepada guru-guru yang lulus sertifikasi tahun 2008 di wilayah Jawa Barat, informasinya dapat dilihat di sini http://sertifikasiguru-r10.org/page/hasil

18 Tanggapan to “Penguman Guru yang Lulus Sertifikasi 2008”

  1. Yoyo Says:

    Kang Awan lulus teu acan ?

  2. awan sundiawan Says:

    Cobi pang ningalikeun kelompom Dinas Pendidikan teras Kabupaten Kuningan, kelompok SMA aya teu….😀

  3. awan sundiawan Says:

    Cobi pang ningalikeun kelompom Dinas Pendidikan teras Kabupaten Kuningan, kelompok SMA aya teu….😀

  4. Yoyo Says:

    Teu aya geuningan Kang ? teu acan kitu ….. ?🙂

  5. awan sundiawan Says:

    Teu acan aya giliran, hehehe, mudah2an taun anu bakal dongkap. heheh di Kuningan di utamikeun anu tos senior (masa kerjana dia atas 20 tahun) hehehe

  6. Yoyo Says:

    o…..muhun, mudah-mudahan we atuh Kang, manawi teh kenging, hanas emut kana JENIPER + JENISA……😀

  7. awan sundiawan Says:

    hehehe, eta mah gampil, ke upami aya reuni akbar akang bakal ngabantun jeniper sareng jenisa oge peuyeum pamella
    hehehe

  8. mE Says:

    satreuk?
    kabagean atuh abdi hehe

  9. dini Says:

    Mohon tanya untuk pengumuman sertifikasi jatim bisa ga cari infonya? makasih GBU!

  10. iip syarifuddin Says:

    punten pang nguningaankeun, manawi parantos aya katangtosan hasil akhir kanggo peseta sertifikasi guru anu ngiring plpg dina awal sasih desember 2008. kumaha keputusanna.
    hatur nuhun.

  11. nankilyas Says:

    Ké mun hasilna MPLPG kumaha éta téh? Pan aya nu lulus, diskualifikasi, sareung MPLPG. Punten abdi teu ngartos!

  12. yudi hendarsyah Says:

    pak, punteun abdi bade tumaros, perkawis pencairan tunjangan guru sertifikasi kuota 2007 ti non PNS dugi ka dangeut ieu teu acan nampi. Ka bagian naon abdi sareng rerengan kedah naroskeun. Naon nujanteun wagelan kanggo abdi sareng rekan pangna dugi ka ayeuna teu acan nampi. haturnuhun, diantos waleuranna!\

    BALASAN:
    Coba hubungi LPMP Jawa Barat, semoga berhasil.

  13. yudi hendarsyah Says:

    pak, punteun abdi bade tumaros, perkawis pencairan tunjangan guru sertifikasi kuota 2007 non PNS ti Kab. Bandung dugi ka dangeut ieu teu acan nampi. Ka bagian naon abdi sareng rerengan kedah naroskeun. Naon nujanteun wagelan kanggo abdi sareng rekan pangna dugi ka ayeuna teu acan nampi. haturnuhun, diantos waleuranna!

  14. nanang Muji Says:

    Maaf, Pak dimana saya bisa melihat daftar Penerima Sertifikasi guru tahun 2008 Untuk Kota Banjarmasin – Kalimantan selatan yang sudah diproses ( disalurkan dananya ) karena sampai saat ini kami bgelum ada menerima info. terima kasih

  15. Karnadi Says:

    pak kapan gaji sertifikasi tahun 2008 turun? padahal gaji sertifikasi 2006 s/d 2007 udah turun berkali-kali. kapan turunnya? jadi ndak ya?.

  16. deni Says:

    knpa papah sya sertifikasi nya lulus tpi knpa blum menerima cairan tunjangan sertifikasi 2008 mkasih
    di per cpat yah cairan nya

  17. rahmat Says:

    mau tanya kalo tunjangan guru yang sudah lulus sertifikasi tahun 2008 kapan cairnya???
    mohon informasi secepatnya y,,,
    terima kasih sebelumnya,,,

  18. amelia nurmalasari Says:

    kapan sertifikasi guru-guru kab. bekasi di cairkan???


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: