Sesah Hilapna

Kapungkur emut keur urang di lembur ulin duaan anjang-anjangan, unggal dinten teu weleh patepang, leungiteun sapoe silih teangan. Ayeuna anjeun duka di mana, sakapeung mah sok sindang dina impenan, hate kasuat-suat katineung, sono ka anjeun teu bisa dipapalerkeun, sesah hilapna.

Hanjakal teu tiharita, waktos anjeun nyarita, kedah ngalih ka hiji kota nu tebih duka di mana. Sigana lantaran cisoca kalangkung naros alamatna, meureun engke di sorga, urang pateupang deui sasarangan salawasna.

Ah matak waas mangsa katukang…

Ditulis dalam Basa Sunda. 11 Comments »

11 Tanggapan to “Sesah Hilapna”

  1. achoey Says:

    sesah hilapna nalika nyungkeret hate dina simpe
    dipepende din hate sangkan ngajadi matri na diri

    wilujeung wanoh sobat

  2. awan sundiawan Says:

    @achoey: nuhun parantos rurumpaheun ka saung butut. Salam pangwanoh

  3. KUSNANDAR Says:

    Janten kasuat-suat deui Kang pangalaman-pangalaman anu tos kalangkung.
    Wass.
    Kusnandar

  4. awan sundiawan Says:

    @kang Kusnandar: kasuat-suat? hehehe ternyata pangalamanan lumayan juga hehehe. Salam ti Ciamis Kang…. eh ti Kuinngan…

  5. Yudi Hardiwan Says:

    Manehna lir ibarat malati di luhur gunung,
    Seungitna sungkeman ati,
    Bodas sesetraning rasa,
    Jadina dina mumunggang leuweung larangan,

    Ceuk beja mah eta malati teh tacan aya anu boga..kang.,

    He3…
    Kuring menikmati pisan tulisan-tulisan, puisi-puisi kang Awan.

    Cheers,
    Yudi Hardiwan.

  6. awan sundiawan Says:

    @kang Yudi: nuhun apresiasina, enjing keneh tos ngantor. hehehe, mangga wilujeng nyuruput cai kopi haneut.

  7. DK Says:

    kang tumaros eta teh lagu saha nya….. please di upload attuh…. ieu abdi hoyang ngadownload

  8. awan sundiawan Says:

    @DK: eta lagu “Rere” aya dina versi kaset.

  9. DK Says:

    wah….rere nya. tapi judulna naon atuh kang …….??? abdi teh tos ngubek2 internet hoyong lagu eta…. tapi teu apal judulna sareng nami lengkep penyanyina !!!

  10. DK Says:

    taaah geningan pucunghul…..

    [audio src="http://www.fileden.com/files/2011/10/15/3209481/My%20Documents/Rere%20Reina%20-%20Sesah%20Hilapna%20-%20albm%20Sunda%201.mp3" /]

    haturnuhun kang KLU na

  11. awan sundiawan Says:

    Waduh, hatur nuhun mp3-na, keren nya? hehehe


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: