Wilujeng Boboran Siam 1428 H

Assalaau’alaikum Wr. Wb.


Cunduk kana waktu, ninggang kana mangsa

Urang bakal papisah jeung bulan anu pinuh barokah

Pajauh jeung tamu agung nu langka tepung

Paanggang jeung mangsa anu pinuh ampunan

Ayeuna urang patepung jeung akhir syiam

Bulan syawal 1428 Hijriah

Mangrupakeun ciri pikeun kauunggulan jalma nu iman

Unggul dina merangan hawa nafsuna

Diwiwitan ku niat nu buleud

Seja ibadah kanu Maha Kawasa

Dipungkas ku zakat jeung sholat ‘Idul Fitri

Pikeun nyampurnakeun bersihna diri

Silih hampura geus jadi cirri

Silih do’akeun geus jadi adat

Sanajan raga paanggang, teu bisa amprok dampal panangan

Ngan saukur bisa ngirim surat, chating jeung SMSsan

Kalayan dibarengan ku kaihlasan, neda dihapunten samudaya kalepatan

“Taqobalallohu mina wa minkum syiamana wa syiamakum”


Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Kintunan ti millis tatanngi

2 Tanggapan to “Wilujeng Boboran Siam 1428 H”

  1. xwoman Says:

    Selamat hari raya Idul Fitri 1428 H

    Taqabalallahu minna wa minkum, shiamanaa wa shiamakum…

    Mohon maaf lahir dan bathin yaaa…🙂

  2. liezmaya Says:

    Taqabalallah minna wa minkum, hapunteun sabudaya kalepatan simkuring🙂


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: