SMA Kosgoro Kuningan Memberikan Penghargaan Kepada 15 Siswa Kelas XII


Keur aranjeun, anak Bapa anu awewe anu lalaki.
Anaking….
Ngitung waktu, milang lengkah
tikiwari kakiwari,
sawaktu-sarebu waktu,
salengkah-sarebu lengkah

Ananking…..
Asa cikeneh urang babarengan,
icikibung dina dunya atikan nu lawas tilu taun landung.
Asa bieu antara hidep jeung Bapa silih tamplokeun rasa:
asih, nyaah, deudeuh, ijid, ngewa, jeung keuheul

Kiwari, tuh lawang pepeuntasan geus ngadago
kahade tigatruk-tipagut
keur nulalawora tinangtu tangtu hese mentas

Bral anaking, sing mulus rahayu nerapkeun elmu
di ditu hidep bakal dicoba dina pangaweruh

Jung anakung, hidep diandung pangdunga.
Wilujeng anaking
keur aranjeun nu bakal miang
**

Hampura anaking,
mun letah Bapa, letah ibu te bisa nahan ucapan, hahaok bari molotot,
da kitu adatnya neundeun kanyaah.
Bapa jenu Ibu teh inggis bisi hidep kalangsu di jalan,
katalimbeng dina dunya sukan-sukan,
poho balik kana jalan bebeneran.

Hampura anaking,
ucap lampah, paripolah nu kaliwat pikeun enteung keur kahareup
**
Sakecap dunga, sarebu mangfaat,
dunga nu mujarab iwal tikukaweningan
hate urang-hate bapa hate ibu, hate anjeun
munajat ka kanu kawasa
Alloh ya Robbi,
mugi Gusti ngahapunten tina dosa
jeung lampah nu lepat

Bral miang anaking,
dunga Bapa keur aranjeun,
muga hidep sing bisa neruskeun lampah
nutur catur tolab elmu tug ka jucung,
kuridoNa
Alloh bakal kinasihan
Cag!

Itulah puisi sebagai pengantar pelepasan siswa kelas XII pada acara perpisahan yang dilaksanakan pada hari Rabu, tanggal 16 Mei 2007 di Lembah Ciremai.

Sebagai tanda terima kasih sekolah kepada para siswa yang telah berprestasi pada berbagai bidang yang mengharumkan dan membawa nama baik SMA Kosgoro Kuningan ke tingkat yang lebih tinggi. Sekolah memberika penghargaan kepada 15 Siswa Kelas XII, penghargaan tersebut langsung diberikan oleh Kepala Sekolah.


Mereka yang mendapatkan penghargaan adalah:
1. Ani Fitriani (Paskibraka)
2. Tatang (Pramuka)
3. Ike (Silat)
4. Ujang Firdaus (Basket)
5. Yudi Kurniadi (Remaja Pecinta Islam SMA Kosgoro Kuningan)
6. Andi Kusdiana (OSIS)
7. Yosepha Octarina (Marching Band)
8. Sugihartini (Cheerleader)
9. Inar Hapsari (Bola Voli)
10. Danny Setiawan (Pecinta Alam)
11. ENdang (Sepak Bola)
12. Pipik Taofik (Dayung)
13. Amanda Raiza (Radio Kampus)
14. Yugi Liem (Olimpiade Komputer)
15. Susi Susanti (MTQ)

Pada acara perpisahan dimeriahkan oleh Bintang Tamu dari Band Kota Kembang

Bintang tamu nyanyi bersama siswa kelas XII

Suasana acara perpisahan dan pelepasan siswa Kelas XII SMA Kosgoro Kuningan tahun 2007.

Siswa Kelas XII dan Guru sedang menghibur hadirin

Ketua Yayasan                         Kepala Sekolah

Ditulis dalam Umum. 1 Comment »

Satu Tanggapan to “SMA Kosgoro Kuningan Memberikan Penghargaan Kepada 15 Siswa Kelas XII”

  1. lemburkuring2007 Says:

    Sae sajakna, cekas fotona. bear basana.
    Kawasna tos janten tradisi, di wewengkon Kabupaten Kuningan mah acara Paturay Tineung siswa teh umumna diayakeun samemeh pangumuman kalulusan. Mudah-mudahan wae lulus sadayana, margi hawatos ka nu langkung ti payun gumbira. Pami tiasa usul, taun payun mah diayakeun sabada pangumuman kalulusan, asana teh langkung anteb geura. Wilujeng, mugi lulus wae sadayana.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: