Institut Daun Sampeu

Dina rangka pupujieun, Adun jeung babaturanana milu pelatihan teuing di ITB. Caritana hiji sobat Adun meuli gantungan konci nu make Logo ITB, terus pamer ka Adun.

Ibro (sobat Adun) : Dun, tempo yeuh urang meuli ieu. (bari ningalikeun gantungan konci).
Adun: Jang Naon Bro ?
Ibro : Jang anak sayah. Jadi lamun anak sayah nanya, ku urang dijawab “Papa baru pulang sekolah di ITB” (kata Iqbal dengan penuh Wibawa & Kebanggan).
Adun : Lamun anak maneh nanya “pah ITB teh apa ?”
Ibro : Institut Teknologi Bandung.
Adun : Lamun anak manek nanya “Kalo Institut Apa ?”
Ibro: Institut……nya institut….!. Ari ceuk maneh naon..? (Iqbal balik nanya bari ngetest) Adun : Piraku poho? pan aya laguna..
Ibro: Kumahaaaa …..?( panasaran)
Adun : Institut Daun Sampeu, saha nu hitut eta nu ngambeu.
Ibro : Gelo sia mah, kakolot teh. (bari indit)
Adun : Bae ahh..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: